Werk in de bouw bij jou in de regio. Bel direct 071-2073260

bouwklik bouwpartner kbm

KBM

Werken op een bouw bij KBM

Over KBM Groep 

KBM Groep is een familiebedrijf met de wortels in de Katwijkse samenleving. We zijn actief op de terreinen ontwikkeling, bouwen en onderhoud en hebben een flinke actieradius. Zo vindt u ons op tal van plekken in zowel Zuid- als Noord-Holland. 

Dat we een echt familiebedrijf zijn komt terug in de sfeer die we als organisatie hebben. We zijn een bedrijf dat weet van aanpakken, maar we hebben ook oog voor elkaar. Dat zien we terug in het feit dat onze mensen graag bij én voor ons werken. Er is nauwelijks verloop en de relaties die wij met opdrachtgevers, co-makers, onderaannemers en leveranciers aangaan zijn meestal niet voor slechts één project, maar voor een langere tijd. 

KBM Groep is een familiebedrijf dat de ogen voor nieuwe ontwikkelingen niet sluit. Innovaties die hun waarde in de praktijk hebben bewezen sluiten we graag in onze armen. Dat maakt ons voor professionele opdrachtgevers een aantrekkelijke partner om mee samen te werken. En dat doen we dan ook veelvuldig: voor woningcorporaties, ontwikkelaars en partijen in de zorg. Want ook in dat segment hebben wij onze sporen inmiddels wel verdiend. 

 

Vul het onderstaande formulier zodat wij samen met jou een passend werk kunnen afstemmen.

captcha

 

Bekijk hier de vacatures van KBM

Bouw-Klik Vacatures

bron: kbm.nl

Als Bouwpartner ook vacatures plaatsen op BouwindeRegio, mail naar info@bouw-klik.nl of bel 071-2073260