Werk in de bouw bij jou in de regio. Bel direct 071-2073260

bouwklik bouwpartner hbbouw

H&B Bouw

Werken bij H&B Bouw

Over H&B Bouw 

Accuraat, grondig en punctueel, dat is H&B Bouw precies. Dit moderne, servicegerichte aannemersbedrijf heeft zich gespecialiseerd in de realisatie van luxe woningbouw en verbouwingen. Ook projectontwikkeling, aanbouw- en onderhoudswerkzaamheden, utiliteitsbouw en renovatie van bijzondere gebouwen zijn zaken waar H&B Bouw goed in thuis is. 
 
Het hart van de zaak wordt gevormd door Jos van Hoekelen en Harry Bakker. Twee gedreven vakmensen die hun kennis, kunde en ervaring dagelijks inzetten voor het behalen van een optimaal resultaat voor de opdrachtgever. Hierbij kunnen zij rekenen op een hecht team medewerkers en een selecte groep vakbekwame, betrouwbare onderaannemers. 

Projecten bij H&B Bouw

- Villa te Warmond 

- Villa te Noordwijk  

Vul het onderstaande formulier zodat wij samen met jou een passend werk kunnen afstemmen.

captcha

 

Werken op een bouw bij H&B Bouw

Bekijk hier de vacatures van H&B Bouw

Bouw-Klik Vacatures

 


bron: hbbouw.nl

Vacature allround timmerman

H&B Bouw maakt een gezonde groei door en zoekt per direct een enthousiaste, initiatiefrijke collega. Werken bij H&B Bouw is werken in een leuk team met de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. H&B Bouw is op zoek naar een allround timmerman die zijn vak verstaat en de bouw van een mooie villa aankan. Durf jij deze uitdaging aan en wil je dolgraag deel uitmaken van ons team? Dan ben jij onze man. De nieuwe collega die wij zoeken heeft ruime ervaring in de bouwbranche, beschikt over juiste papieren, is in het bezit van Rijbewijs BE en woont in de omgeving van Sassenheim.

Jouw kansen bij H&B Bouw

Werken bij H&B Bouw is werken in een informele werksfeer met een jong en enthousiast team. Door de enorme toename in de bouw van luxe villa’s en appartementencomplexen, zal je je bij ons geen dag vervelen. Wij bieden de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Als volledig gecertificeerd bouwbedrijf vinden wij betrouwbaarheid, vakmanschap en precisie vanzelfsprekend. Wij bieden een marktconform salaris, de werktijden kunnen flexibel worden ingedeeld en voor ambitieuze talenten zijn er altijd kansen om door te groeien.

Solliciteer nu!

Heb jij ervaring op de vloer maar is je ambitie eigenlijk groter? Ben jij precies, houd je van aanpakken, zorgvuldig werken en net dat beetje extra aandacht geven aan jouw project? Stuur dan snel jouw motivatiebrief en cv en wie weet krijg jij deze mooie kans.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature werkvoorbereider/tekenaar

Vacature bouwkundig/tekenaar

 

Als Bouwpartner ook vacatures plaatsen op BouwindeRegio, mail naar info@bouw-klik.nl of bel 071-2073260